Kernfarm B.V.1 NEEM CONTACT OP

-Eerste symposium Kernfarm een succes!-

Kernfarm symposium

Het was een prachtige lentedag op 5 februari!

Ruim 80 dierenartsen hebben deelgenomen aan het eerste door Kernfarm georganiseerde symposium, ter gelegenheid van de introductie van het FIXR® assortiment

Op een unieke en historische locatie, het Anatomiegebouw in Utrecht, werden door deskundige sprekers interessante en actuele inzichten gedeeld op het gebied van Actinobacillus pleuropneumoniae, Rotavirus en Salmonella. Het symposium werd door het CPD geaccrediteerd met 3,5 CPD credits en met 3 accreditatiepunten door Accreditatiebureau PE-Veterinair.

De presentaties van Dr. T.J. (Tijs) Tobias (Universiteit Utrecht), Dr. L.A.M.G. (Leo) van Leengoed (Universiteit Utrecht) en Prof. Dr. H. (Hans) Nauwynck (Universiteit Gent) werden door de deelnemers positief ontvangen. Daarna kregen de dierenartsen onder leiding van veterinair patholoog Erik Weerts verschillende longen van varkens te zien. De inspectie en palpatie van de longen, gevolgd door een interessante discussie over het benoemen van de laesies van deze longen vormden een mooie afsluiter vanuit de prachtige snijzaal van het gebouw.