Kernfarm B.V.1 NEEM CONTACT OP

+ Creative thinking

+ Quality focussed

+ Driven to deliver

OVER FIXR®

FIXR® is nieuw. Het is de naam van Kernfarm’s nieuwste productlijn met geregistreerde vaccins voor de veehouderij. FIXR® vaccins zijn goed beschikbare oplossingen voor veterinaire problemen, waar dierenarts en veehouder écht iets aan hebben. Het is het resultaat van een creatieve aanpak, focus op kwaliteit en daadkracht..

Creative thinking

Als dierenarts of veehouder sta je weleens voor ingewikkelde uitdagingen. Lang niet altijd is er een eenvoudige oplossing voorhanden. Dan is het fijn dat er een partij is die graag met je meedenkt. Een partij die denkt in mogelijkheden. 

Bijvoorbeeld...Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het vaccin wél tijdig geleverd kan worden... Zouden we de registratie van dat ene product tóch in Nederland voor elkaar kunnen krijgen... Hoe kunnen we een preventieve oplossing vinden voor dat hele specifieke ziektebeeld...

Het assortiment van FIXR® is ontstaan doordat wij anders denken. In mogelijkheden. Heb je een probleem? Geef ons de uitdaging! Klik hier

Creative thinking

Quality focussed

Over smaakt valt niet te twisten. Over kwaliteit zeker ook niet. Van vaccins mag je verwachten dat de kwaliteit op elk moment onmiskenbaar goed is. Ook bij de producten van FIXR®, die volledig zijn opgenomen in de werkwijze van Kernfarm. 

Kernfarm is GMP gecertificeerd. Een goede manier van produceren (GMP) is onderdeel van de kwaliteitszorg bij het maken van geneesmiddelen. Het zorgt ervoor dat fabrikanten geneesmiddelen altijd volgens de kwaliteitsnormen voor het beoogde gebruik maken en controleren.

Daarnaast werken we samen met erkende leveranciers en producenten. Dankzij al onze zorgvuldige en gecontroleerde processen, kunnen we de kwaliteit van onze services en producten garanderen. Heb je een vraag hierover, laat het ons gerust weten. Klik hier

Quality focussed

Driven to deliver

FIXR® is ontstaan binnen 5 jaar na oprichting van Kernfarm. We zijn er trots op dat we in deze korte tijd al een eigen productlijn in de markt hebben gebracht. Het geeft ook exact weer hoe wij te werk gaan. Anders denken, durven en doen. 

Iedere dag opnieuw worden we uitgedaagd en gedreven door uiteenlopende vragen. We zoeken graag de samenwerking op. Met dierenartsen en veehouders. Met een wereldwijd netwerk van farmaceuten en producenten. 

Samen gaan we op zoek om zo snel en goed mogelijk het juiste vaccin beschikbaar te hebben. Dat doen we transparant....en we geven niet op. Juist die persoonlijke benadering en het extra stapje dat we kunnen zetten maakt het verschil. Wil je eens sparren over jouw uitdaging? Klik hier

Driver to deliver
Images

JOUW OPLOSSING?

Images

FIXR® M HYO ONE - 125ds (250ml)

Images

FIXR® SALMONELLA - 50ds (50ml)

Images

FIXR® Rota Coli - 25ds (50ml)